Brage Bok kan faglitteratur

ons. 20 okt.
Film 2021 - Helsefremmende/SSN-film_-_Helse_Still003_ocp2nk

Brage Bok er en ekte fagbokhandel. Vi har faglitteratur og pensum til alle studier ved USN, samt Politihøgskolen i Stavern, Fagskolen i Vestfold og Telemark og Fagskolen i Viken/Kongsberg (Tinius Olsen).

Personlig service

Når du kjøper dine fagbøker hos oss, kan du være sikker på å få god hjelp av våre kompetente og oppdaterte medarbeidere. Vi gir personlig service, og spesialbestiller selvsagt titler for deg, dersom det er noe vi mangler.

Få 50% rabatt på hver femte bok

Last ned Student Sørøst-appen og få 50% rabatt på hver femte fagbok du kjøper i Brage Bok. Appen finner du i App Store eller Google Play.

*Rabatten gjelder ikke på nye norske bøker ihht bokavtalen. Rabatten gjelder ikke på tilbudsbøker solgt enkeltvis eller i pakketilbud. Maksrabatt kr 400,-.

Bokpakker

Vi tilbyr pensumpakker til mange studier i forbindelse med studiestart. Kom innom oss eller bestill på nett. Du velger selv om du vil hente bokpakken i butikken eller få den tilsendt.

Sykepleie bokpakker
Bokpakke i Vestfold

Ved semesterstart har Brage bok rabatterte bokpakker til mange av studiene ved USN.

Bestill pensumpakke

I tillegg til fagbøker, har vi også:

  • Rekvisita, papirvarer og skrivesaker

  • Skjønnlitteratur

  • Litteratur for barn, samt tegnesaker, hefter mm.

  • Gaveartikler

USN-kolleksjon med klær og stæsj

USN-kolleksjonen består av hettegenser, hettejakke, t-skjorte, sekk, kopp og drikkeflaske. Alle produktene selges i Brage Bok.

Les mer om merch-produktene her.