Deltidsjobb søker student!

ons. 16 mar.
Om SSN/Stillingsutlysninger/foynhagen_7_bciy5u

Kunne du tenke deg en sommerjobb eller kanskje en deltidsjobb på fast basis ved siden av studiene?

Finn sommerjobb/deltidsjobb

Vil du jobbe i Norges kanskje hyggeligste hage?🎶🌳

Foynhagen søker sesongarbeidere for sommersesongen.
SØK NÅ: Send CV og søknad til: jobb@foynhagen.no

Foyn Bar og Restaurant og Foynhagen eies i hovedsak av Focus Holding som driver mange andre selskaper. Blant annet Focus Productions, Færderfestivalen, Slottsfjellfestivalen og Living Forsikring. Dette gjør mulighetene for videreutvikling i vår gruppering veldig stor, og det er mange spennende områder som både samarbeider og jobber sammen.

Hos oss er det et ungt, hektisk og inspirerende miljø. Vi jobber aktivt for å ha et godt og inkluderende arbeidsmiljø.

ID- Rydde og vertsfunksjon 18 år
ID- Bar og servering 20 år

Man trenger ikke å ha noe erfaring for å søke jobb hos oss men det er et pluss om man har det.
Mulighet for ekstrajobb året rundt i vår helårs restaurant og nattklubb.

Les mer om Foynhagen >>
Les mer om Foyn Bar og Restaurant >>

Butikk - Tilkalling - Sommervikarer - Dag/Kveld/Helg

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos MENY Åsgårdstrand trenger vi nå flere Matmedarbeidere som kan være vertskap for våre fantastiske kunder.

MENY Åsgårdstrand er en arbeidsplass med masse moro, kunnskap og matglede. Vi hjelper deg å bli god, og er opptatt av å gi grundig opplæring til alle våre ansatte. Er du trygg er du god. Og vi ELSKER god mat

Kolonialmedarbeider

Aldersgrense 18 år
Medarbeiderne i kassen er butikkens fremste ambassadører, og du er ofte den eneste butikkansatte kunden har kontakt med i løpet av handleturen. I tillegg til å slå inn varer så vil dine oppgaver i stor grad bestå av varepåfylling, rullering og fremtrekk. Liker du å ha mye å gjøre, er denne jobben midt i blinken for deg. Mange kunder skal betjenes og mange varer skal fylles ut i løpet av dagen, du må derfor trives med hektisk tempo.

Ferskvaremedarbeider
Aldersgrense 18 år
Som medarbeider i vår ferskvareavdeling vil du ha en hektisk og spennende jobb med stor variasjon i arbeidsoppgavene. Du vil ekspedere kunder, skjære og tilberede ulike ferskvarer som kjøtt, fisk og ost, du vil fylle varer og naturlig nok ta oppvasken. Du vil også arbeide i bakeriavdelingen der oppgavene består i å steke brød, rydde, legge opp varer til neste dag og hjelpe kunder. Får å få til dette må du like å ha kontakt med mennesker, ha gode samarbeidsevner og ikke være redd for å brette opp ermene for å ta i et tak.

For å lykkes må du være en som liker å prate med mennesker, takler utfordringer, tunge løft, hektisk tempo.

CV og søknad sendes på epost til: thomas.kristoffersen@meny.no (ferskvaresjef) eller mirjam.hoines@meny.no (kolonialansvarlig).


Eller så er du alltid velkommen innom med en søknad.

Vil du jobbe i Skandinavias største vannpark?

Bø Sommarland søker sesongarbeidere for sesongen 2022. Søk HER i dag!

Hver sesong har vi 280 toppmotiverte og blide medarbeidere som jobber sammen med oss for å gi våre gjester de beste sommerminnene. Har du lyst på en sommerjobb du sent vil glemme? Da er det kanskje akkurat deg vi ønsker med på laget!

Gjesteservice (servicevert)
Gjesteservice er Bø Sommarland sitt servicehjerte. Her kan gjestene henvende seg både før, under og etter sitt besøk dersom de har spørsmål. Det er derfor viktig at du er god til å ta til deg informasjon og kunne videreformidle denne tydelig.

Gjesteservice har det daglige ansvaret for å betjene sentralbord, epost og messenger, hjelpe gjester ved direkte henvendelser i Informasjonen, hittegods, informasjon ut i parken via høytaleranlegg og salg av billetter og sesongkort. Det er også forventet at avdelingen har hovedansvar for at inngangsområdet er ryddig og rent. Det er viktig at du kan takle mange ulike typer mennesker, og kan jobbe i et hektisk miljø.

Badevakt
Som badevakt bemanner du ulike vaktposter ved basseng og sklier. Du har ansvar for gjestenes sikkerhet ved blant annet å informere dem om instrukser ved den enkelte sklie. Ved eventuelle hendelser må badevaktene være forberedt på å utføre livredning og annen nødvendig førstehjelp. En badevakt må være svært oppmerksom og ha evnen til å holde konsentrasjonen oppe over lengre tid.
Badevakten er viktig for å gi våre badende gjester gode opplevelser i trygge rammer.

Saniteten/førstehjelp
Som medarbeider i Saniteten har du ansvar for å bistå gjester og ansatte ved skade eller andre behov. Du er med og gjennomfører opplæring i førstehjelp for badevakter og badevaktassistenter i Vannaktivitet i samarbeid med lederteamet der. Planlegging, gjennomføring og evaluering av jevnlige øvelser på badevaktene gjennom sesong er en vesentlig del av jobben for å sikre at vi har medarbeidere som ivaretar gjestenes sikkerhet på en god måte. Å være synlig i parken er viktig for både gjester og andre medarbeidere.

Kasserer
I denne avdelingen vil du ha ansvar for dagsoppgjør, veksel til de forskjellige utsalgsstedene, feilsøking og feilretting på kasser og terminaler. I tillegg vil det være noe praktisk bistand til Gjesteservice og ved personalkontroller. Du sender rapporter til hovedkontoret i Madrid, Spania og du må derfor kunne kommunisere med dem på enten engelsk eller spansk.

Les mer om stillingene >>
Les mer om Bø Sommarland >>

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos MENY Sandsværveien planlegger vi nå sommeren og i den forbindelse søker vi etter sesongens sommervikarer.

For å søke må du ha fylt 18 år innen 1. juni 2022. Stillingene vi lyser ut er som sommervikar, med mulighet for vakter utover høsten.

Søk her i dag!

Varefyller/kolonialmedarbeider
Avdelingen du skal jobbe i er ryggraden i MENY-butikken, og står for over halvparten av butikkens omsetning. I kolonialavdelingen finner du alt fra tørrvarer, drikkevarer, frysevarer, meieri og hygieneartikler. Dine oppgaver vil i stor grad bestå av varepåfylling, rullering og fremtrekk. Du vil også ekspedere i kassa, tømme panteautomaten, hente kundevogner og hjelpe kunder. Her må du ha fart i beina og smil om munnen, så lover vi artige dager på jobb i en avdeling der det alltid er noe å gjøre. For deg med erfaring og ansvarsfølelse kan stengeansvar følge stillingen.

Ferskvaremedarbeider
Som vår nye kollega i ferskvareavdelingen må du være blid, takle en utfordring eller to og gjerne ha interesse for mat. Vi forventer ikke at du kan åpne østers, beine ut et lammelår eller ta ut paven i en krabbe - for dette har vi nemlig tenkt til å lære deg. Det viktigste er at du er lettengasjert og at du synes kundeservice er gøy. Om du synes mat er spennende og har lyst til å lære mer, er det selvfølgelig et pluss. Du vil ekspedere kunder, håndtere ferskvarer, fylle varer og ta oppvasken. Dine nye kollegaer er både hyggelige og kunnskapsrike, og vil ta deg godt i mot i - uansett hvor mye eller lite du kan om mat fra før.

I alle stillingene må du like kundekontakt og service, det er en naturlig del av arbeidsdagen. Å kunne spandere et smil på en kunde, til tross for at du har mye å gjøre er viktig. I MENY setter vi kundeservice høyt, og det er mange kunder som ønsker hjelp. Nettopp derfor må du ha gode norskkunnskaper. Du må også ha fylt 18 år.

Les mer på deres nettsider>>
Kontaktinfo: Christine Risjord - christine.risjord@meny.no - 93413886

Grand Hotel Åsgårdstrand søker hotellmedarbeidere - kokker, servitører, restaurantmedarbeidere og resepsjonister.

SØK NÅ! Send CV og søknad til: kim@unikehoteller.no

Vi er kjent for å yte god og personlig service i Unike Hoteller og som en del av vårt team blir du en viktig medarbeider for å ivareta dette ryktet. Hotellet er på utkikk etter deltid, sommerhjelp og tilkalling.

Hva vi forventer av deg: 

 • At du er en blid, arbeidsom og engasjert person som liker å ta ansvar.

 • At du er serviceinnstilt og alltid setter gjesten først - hver dag.

 • Positiv holdning til medarbeidere og gjester og bidrar til innsats på tvers av avdelingene til det beste for våre gjester, dvs at du er villig til å gå "den ekstra mila" for å tilfredsstille våre gjester.       

 • Søkere med erfaring fra liknende arbeid blir foretrukket, men full opplæring vil bli gitt for den rette personen som ønsker seg inn i hotellbransjen. Det vil også være en fordel med kunnskap om hotellsystem, vi benytter Picasso.

 • Du er god på å takle stress og har stor arbeidskapasitet.        

 • Aktivt bidrar til ett positivt og godt arbeidsmiljø.        

 • Gode og tydelige kommunikasjonsevner, må beherske norsk skriftlig og muntlig.

Lønnsbetingelser, tiltredelse og personalfordeler:

 • Lønn ihht avtale·        

 • Tiltredelse snarest.      

 • Personalrabatter på øvrige hotell i kjeden.        

 • Gode karrieremuligheter for den rette.        

 • Gleden av å få jobbe med profesjonelle og dyktige kolleger.        

 • God opplæring med fokus på deg som medarbeider og trygghet i din nye rolle.

Om arbeidsgiveren:

Unike Hoteller er en eksklusiv hotellkjede i vekst og består av hoteller i Arendal, Seljord, Morgedal, Stavern, Sandefjord, Åsgårdstrand og Leikanger. Vår visjon er at vi skal gjenskape den ærverdige hotellopplevelsen.

Grand Hotel Åsgårdstrand ligger idyllisk til ved småbåthavnen i Åsgårdstrand, og har panoramautsikt over Oslofjorden. 78 rom (inkl 2 handicaprom). Hotellet har rom for allergikere. Alle rom er røykfrie. Vår konferanseavdeling består av 4 plenumssaler, 2 møterom og 3 grupperom. Vi har egen konferanselobby for kaffepauser og avslapping, og her er forholdene lagt til rette med tanke på miljø, trivsel og spesiell atmosfære. Hotellet er åpent hele året og byr på kurs og konferanser med beliggenhet, opplevelser og kultur. Overnatting i historiske omgivelser

Rauland Skisenter søker ansatte til Vierli Kafeteria for sommersesongen 2022.

Om oss:
Rauland er Telemarks største vinterdestinasjon og Rauland Skisenter er blant de større anleggene i Norge. Vi er et anlegg med fokus på familien og tilbyr nedfarter som passer for alle nivå. Bedriften driver også flere serveringssteder, skiutleie, skiskole, aktiviteter (sommer og vinter), og utleie av hytter og leiligheter. Rauland Skisenter er et selskap i ekspansjon, og vi kan tilby en spennende arbeidsplass med stadig nye utfordringer. 

Vi søker flere ansatte til Vierli Kafeteria for sommersesongen 2022:

 • En heltidsstilling (15 juni- 30 august)

 • To deltidsstillinger (helger/ noe ekstra i juli)

Har du lyst til å jobbe hos oss og bli en del av vårt team her på Rauland? Vi ser etter deg, som er utadvendt, fleksibel, ansvarsbevisst og liker å jobbe i et høyt tempo. Du er positiv og trives å jobbe sammen med andre. Det er viktig for oss at du er motivert for jobben har en glede av å jobbe med høyt fokus på service.

Arbeidsoppgaver

 • Enkel matlaging

 • Kassa og kundebehandling

 • Renhold av kjøkken, kafeteria og toaletter

 • Diverse forefallende arbeid

Mulighet til forlengelse til vintersesongen. Arbeid i helger/ ferier.

Kontaktperson Rauland Skisenter:
Guri Solbu
gs@raulandskisenter.no/ Mobil: 91152163
Søk her.

Ekstrahjelp servitør på Kveldstid på Søstrene Storaas hotell.

Oppstart fom. juni med muligheter for videre jobb over og etter sommeren.

Jobben innebærer å ta seg av våre fantastiske gjester på hotellet og være en del av vertskapet på kveldstid og leve ut våre verdier Personlig, Smakfullt og Overraskende.

Interessert?
Ta kontakt med daglig leder for hotellet Solveig Storaas på 915 66 923/solveig@storaas.no

Litt om oss:

Vi er tre søstre som sammen eier og driver bl.a. Søstrene Storaas hotell (se nettside eller facebook for å bli litt bedre kjent med oss). I tillegg har vi event- og reise-selskapet Brave.

 • VI LIKER FOLK SOM LIKER FOLK, og det er det viktigste for oss. Har du ikke erfaring fra hotellbransjen eller event-bransjen så kan vi lære deg. Det viktigste er at du er en person som LIKER Å GJØRE ANDRE GLAD, så hvis det er deg så er du allerede på god vei.

 • Du må beherske SKANDINAVISK OG ENGELSK godt, samt ha førerkort klasse B/vanlig bil, ellers ønsker vi å forme stillingen sammen med deg.

 • Vi har GODE LØNNSVILKÅR og stenger hotellet i julen, samt helligdagene i påsken, så du får alltid jul- og påskeferie.

 • Vi ser etter deltidsstillinger og ansetter fortløpende.

 • I tillegg kan vi nevne at du bør være interessert i MILJØ OG BÆREKRAFT da dette er et stort fokus hos oss om dagen og vi ønsker at du skal være med på reisen vår mot å bli mest mulig miljøvennlig. Vårt miljøfokus kommer frem på gården hvor vi dyrker EGNE URTER OG GRØNNSAKER, har dyr som går på store jorder med god plass (happypigs) og vår hoved-varmekilde kommer fra flisfyren der vi benytter oss av flis fra gården og naboene.

Velkommen hjem til oss!

Oslofjord Convention Center søker medarbeidere!

Idyllisk ved fjorden i Stokke i Vestfold er byggingen av Europas største Convention Village i ferd med å ferdigstilles. Oslofjord Convention Center er unik destinasjon hvor du finner alt på ett sted – en lekegrind for de som planlegger arrangement! Her finnes alt fra konferansehotell, suiteleiligheter og små sjarmerende hytter ved vannkanten, til toppmoderne idrettsanlegg av internasjonale standard, konferansehall med opptil 6 800 sitteplasser med fantastiske uteområder med egen badestrand og marina. Kort oppsummert er vi Europas viktigste møteplass for fellesskapsløftet.

Vi søker nye medarbeidere i følgende stillinger:

Eventmedarbeidere til uke 33 og 34 – dagtid

Vi har to store arrangement i slutten av August hvor vi trenger eventmedarbeidere som kan pakke mat, levere ut enkle måltider, rydde og smile 😊

Datoer og tider:

19. og 20. august kl 07-15 eller 10-18

26. og 27. august kl 07-15 eller 10-18

Send en mail til jobb@oslofjord.com dersom dette er tidspunkter du kan og vil jobbe.

Eventmedarbeidere i 10% fast stilling – dagtid – oppstart August

På grunn av økt oppdragsmengde trenger vi nå flere eventmedarbeidere på store arrangementer. Vi ser etter deg som er over 18år og som primært kan jobbe dagtid i ukedager. Arbeidsoppgaver vil være servering, i tillegg til å betjene andre utsalgssteder ved behov. Søk HER.

Baristia i 10% fast stilling + opptil 100% i sommersesong

Vi ser etter deg som er blid, serviceinnstilt, glad i å arbeide i høyt tempo, og brenner for å skape gode opplevelser for gjestene. Arbeidsoppgaver vil være å holde kafeen ryddig til enhver tid, lage ulike kaffedrikker ta imot bestillinger og yte god service. Erfaring som barista eller fra kafe er et pluss. Send en mail til jobb@oslofjord.com dersom dette er av interesse.

Front Office Agent – tilkalling sommer

Som Front Office Agent/resepsjonist vil du være en del av gjestens første møte med Oslofjord. Vi søker deg som brenner for service, er genuint interessert i mennesker og som har evne til å yte det lille ekstra for våre gjester og dine kollegaer. Du kommuniserer godt og er opptatt av kvalitet i alle ledd. Vi ser helst at du har relevant erfaring fra resepsjon eller fra andre kundeorienterte roller. Send en mail til jobb@oslofjord.com dersom dette er av interesse.

Oppvaskleder i 5% fast stilling + opptil 100% i sommersesong

Hovedansvar for en oppvaskleder er å overse renhold av kjøkken og oppvasksentral, i tillegg til opplæring i avdelingen. Oppvaskleder har også ansvar for IK-mat i avdelingen og sørge for at alt utstyr er vasket og satt på riktig plass. Dette er en perfekt mulighet for å tilegne seg ledererfaring i en hektisk sommersesong. Send en mail til jobb@oslofjord.com dersom dette er av interesse.

Oppvaskmedarbeidere i 5% fast stilling + opptil 100% i sommersesong

Som oppvaskmedarbeider sørger du for et rent og ryddig kjøkken og oppvasksentral, og at utstyr er plassert på riktig sted. Oppvaskmedarbeidere skal utvise en stor grad av service ovenfor kollegaer i andre avdelinger, og medvirke til å skape et godt arbeidsmiljø på tvers av avdelingene (dette gjelder selvfølgelig for alle). Send en mail til jobb@oslofjord.com dersom dette er av interesse.

Servitør i 20-80% sommersesong og mulighet for fast ansettelse

Vi ser etter deg med et utpreget servicegen, fagbrev eller god erfaring som kompenserer for dette. Du er utpreget blid, smilende og glad i å skape en god opplevelse for våre gjester. Som servitør hos oss vil du både jobbe på en av våre faste restauranter, samt at du vil jobbe på noen av Europas største arrangementer og eventer. Søk HER.

Se flere ledige stillinger på Min USN (innlogging med Feide).