Melding til alle med digital innlåsing til studentbolig: Vi opplever dessverre noe ustabilitet ved opplåsing av studentbolig via appen for øyeblikket. Husk å ta med nøkkelkortet ditt!

Deltidsjobb søker student!

ons. 16 mar.
Om SSN/Stillingsutlysninger/foynhagen_7_bciy5u

Kunne du tenke deg en sommerjobb eller kanskje en deltidsjobb på fast basis ved siden av studiene?

Finn sommerjobb/deltidsjobb

SSN lyser ut tre stillinger som TikTok-ansvarlige.

Les mer og søk på stillingen her. Frist: 5. oktober 2022 kl 10.00.

Færderskolene og SFO søker vikarer skole og SFO 2022/2023

Vi er interessert i å komme i kontakt med personer som ønsker å arbeide som vikarer. Vi trenger vikarer for lærere i både barne- og ungdomsskolene og assistenter/fagarbeidere i skole og SFO. Personer som skal vikariere for lærere, må minimum ha 3-årig videregående skole, evt godkjent studiekompetanse. Det vil dreie seg både om kortere vikariater og vikariater av en viss varighet.

Alle som ønsker å stå på vikarliste, må først bli intervjuet, se denne siden for oversikt over hvem som kan kontaktes.

Færder kommune er opptatt av mangfold og vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å ta kontakt uansett alder, kjønn, funksjonsnedsettelse, seksuell orientering eller etnisitet.

Mer informasjon og fullstendig stillingsutlysning finner du på denne siden.

Oslofjord Convention Center søker medarbeidere!

Idyllisk ved fjorden i Stokke i Vestfold er byggingen av Europas største Convention Village i ferd med å ferdigstilles. Oslofjord Convention Center er unik destinasjon hvor du finner alt på ett sted – en lekegrind for de som planlegger arrangement! Her finnes alt fra konferansehotell, suiteleiligheter og små sjarmerende hytter ved vannkanten, til toppmoderne idrettsanlegg av internasjonale standard, konferansehall med opptil 6 800 sitteplasser med fantastiske uteområder med egen badestrand og marina. Kort oppsummert er vi Europas viktigste møteplass for fellesskapsløftet.

Vi søker nye medarbeidere i følgende stillinger:

Eventmedarbeidere til uke 33 og 34 – dagtid

Vi har to store arrangement i slutten av August hvor vi trenger eventmedarbeidere som kan pakke mat, levere ut enkle måltider, rydde og smile 😊

Datoer og tider:

19. og 20. august kl 07-15 eller 10-18

26. og 27. august kl 07-15 eller 10-18

Send en mail til jobb@oslofjord.com dersom dette er tidspunkter du kan og vil jobbe.

Eventmedarbeidere i 10% fast stilling – dagtid – oppstart August

På grunn av økt oppdragsmengde trenger vi nå flere eventmedarbeidere på store arrangementer. Vi ser etter deg som er over 18år og som primært kan jobbe dagtid i ukedager. Arbeidsoppgaver vil være servering, i tillegg til å betjene andre utsalgssteder ved behov. Søk HER.

Baristia i 10% fast stilling + opptil 100% i sommersesong

Vi ser etter deg som er blid, serviceinnstilt, glad i å arbeide i høyt tempo, og brenner for å skape gode opplevelser for gjestene. Arbeidsoppgaver vil være å holde kafeen ryddig til enhver tid, lage ulike kaffedrikker ta imot bestillinger og yte god service. Erfaring som barista eller fra kafe er et pluss. Send en mail til jobb@oslofjord.com dersom dette er av interesse.

Front Office Agent – tilkalling sommer

Som Front Office Agent/resepsjonist vil du være en del av gjestens første møte med Oslofjord. Vi søker deg som brenner for service, er genuint interessert i mennesker og som har evne til å yte det lille ekstra for våre gjester og dine kollegaer. Du kommuniserer godt og er opptatt av kvalitet i alle ledd. Vi ser helst at du har relevant erfaring fra resepsjon eller fra andre kundeorienterte roller. Send en mail til jobb@oslofjord.com dersom dette er av interesse.

Oppvaskleder i 5% fast stilling + opptil 100% i sommersesong

Hovedansvar for en oppvaskleder er å overse renhold av kjøkken og oppvasksentral, i tillegg til opplæring i avdelingen. Oppvaskleder har også ansvar for IK-mat i avdelingen og sørge for at alt utstyr er vasket og satt på riktig plass. Dette er en perfekt mulighet for å tilegne seg ledererfaring i en hektisk sommersesong. Send en mail til jobb@oslofjord.com dersom dette er av interesse.

Oppvaskmedarbeidere i 5% fast stilling + opptil 100% i sommersesong

Som oppvaskmedarbeider sørger du for et rent og ryddig kjøkken og oppvasksentral, og at utstyr er plassert på riktig sted. Oppvaskmedarbeidere skal utvise en stor grad av service ovenfor kollegaer i andre avdelinger, og medvirke til å skape et godt arbeidsmiljø på tvers av avdelingene (dette gjelder selvfølgelig for alle). Send en mail til jobb@oslofjord.com dersom dette er av interesse.

Servitør i 20-80% sommersesong og mulighet for fast ansettelse

Vi ser etter deg med et utpreget servicegen, fagbrev eller god erfaring som kompenserer for dette. Du er utpreget blid, smilende og glad i å skape en god opplevelse for våre gjester. Som servitør hos oss vil du både jobbe på en av våre faste restauranter, samt at du vil jobbe på noen av Europas største arrangementer og eventer. Søk HER.

Ekstrahjelp servitør på Kveldstid på Søstrene Storaas hotell.

Oppstart fom. juni med muligheter for videre jobb over og etter sommeren.

Jobben innebærer å ta seg av våre fantastiske gjester på hotellet og være en del av vertskapet på kveldstid og leve ut våre verdier Personlig, Smakfullt og Overraskende.

Interessert?
Ta kontakt med daglig leder for hotellet Solveig Storaas på 915 66 923/solveig@storaas.no

Litt om oss:

Vi er tre søstre som sammen eier og driver bl.a. Søstrene Storaas hotell (se nettside eller facebook for å bli litt bedre kjent med oss). I tillegg har vi event- og reise-selskapet Brave.

 • VI LIKER FOLK SOM LIKER FOLK, og det er det viktigste for oss. Har du ikke erfaring fra hotellbransjen eller event-bransjen så kan vi lære deg. Det viktigste er at du er en person som LIKER Å GJØRE ANDRE GLAD, så hvis det er deg så er du allerede på god vei.

 • Du må beherske SKANDINAVISK OG ENGELSK godt, samt ha førerkort klasse B/vanlig bil, ellers ønsker vi å forme stillingen sammen med deg.

 • Vi har GODE LØNNSVILKÅR og stenger hotellet i julen, samt helligdagene i påsken, så du får alltid jul- og påskeferie.

 • Vi ser etter deltidsstillinger og ansetter fortløpende.

 • I tillegg kan vi nevne at du bør være interessert i MILJØ OG BÆREKRAFT da dette er et stort fokus hos oss om dagen og vi ønsker at du skal være med på reisen vår mot å bli mest mulig miljøvennlig. Vårt miljøfokus kommer frem på gården hvor vi dyrker EGNE URTER OG GRØNNSAKER, har dyr som går på store jorder med god plass (happypigs) og vår hoved-varmekilde kommer fra flisfyren der vi benytter oss av flis fra gården og naboene.

Velkommen hjem til oss!

Grand Hotel Åsgårdstrand søker hotellmedarbeidere - kokker, servitører, restaurantmedarbeidere og resepsjonister.

SØK NÅ! Send CV og søknad til: kim@unikehoteller.no

Vi er kjent for å yte god og personlig service i Unike Hoteller og som en del av vårt team blir du en viktig medarbeider for å ivareta dette ryktet. Hotellet er på utkikk etter deltid, sommerhjelp og tilkalling.

Hva vi forventer av deg: 

 • At du er en blid, arbeidsom og engasjert person som liker å ta ansvar.

 • At du er serviceinnstilt og alltid setter gjesten først - hver dag.

 • Positiv holdning til medarbeidere og gjester og bidrar til innsats på tvers av avdelingene til det beste for våre gjester, dvs at du er villig til å gå "den ekstra mila" for å tilfredsstille våre gjester.       

 • Søkere med erfaring fra liknende arbeid blir foretrukket, men full opplæring vil bli gitt for den rette personen som ønsker seg inn i hotellbransjen. Det vil også være en fordel med kunnskap om hotellsystem, vi benytter Picasso.

 • Du er god på å takle stress og har stor arbeidskapasitet.        

 • Aktivt bidrar til ett positivt og godt arbeidsmiljø.        

 • Gode og tydelige kommunikasjonsevner, må beherske norsk skriftlig og muntlig.

Lønnsbetingelser, tiltredelse og personalfordeler:

 • Lønn ihht avtale·        

 • Tiltredelse snarest.      

 • Personalrabatter på øvrige hotell i kjeden.        

 • Gode karrieremuligheter for den rette.        

 • Gleden av å få jobbe med profesjonelle og dyktige kolleger.        

 • God opplæring med fokus på deg som medarbeider og trygghet i din nye rolle.

Om arbeidsgiveren:

Unike Hoteller er en eksklusiv hotellkjede i vekst og består av hoteller i Arendal, Seljord, Morgedal, Stavern, Sandefjord, Åsgårdstrand og Leikanger. Vår visjon er at vi skal gjenskape den ærverdige hotellopplevelsen.

Grand Hotel Åsgårdstrand ligger idyllisk til ved småbåthavnen i Åsgårdstrand, og har panoramautsikt over Oslofjorden. 78 rom (inkl 2 handicaprom). Hotellet har rom for allergikere. Alle rom er røykfrie. Vår konferanseavdeling består av 4 plenumssaler, 2 møterom og 3 grupperom. Vi har egen konferanselobby for kaffepauser og avslapping, og her er forholdene lagt til rette med tanke på miljø, trivsel og spesiell atmosfære. Hotellet er åpent hele året og byr på kurs og konferanser med beliggenhet, opplevelser og kultur. Overnatting i historiske omgivelser

Se flere ledige stillinger på Min USN (innlogging med Feide).